MENU

CÉGBEMUTATÓ

A Reynolds Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft.-t biztos szakmai háttérrel és tizenéves tapasztalattal rendelkező épületgépész mérnökök alapították 2011-ben. Az alapító tagok nem csak tulajdonosok de aktív vezetői is a vállalkozásnak. Biztosíték ez rugalmasságunkra és gyors reakcióidőnkre hiszen ügyfeleink közvetlenül állnak kapcsolatban döntéshozó személyekkel. Már meglévő partnereink kiszolgálása mellett szintén fontos számunkra az új kapcsolatok építése. Sikerünk mércéje ügyfeleink elégedettsége. Hisszük és valljuk, hogy az etikus piaci magatartás alapköve minden hosszú távú és megbízható üzleti kapcsolatnak.

A cégünk tevékenységi köre két részre osztható. Egyfelől kereskedelmi tevékenységet folytatunk, hűtés- és klímatechnikai berendezések értékesítésén keresztül. Ez elsődlegesen Schneider Electric gyártmányú berendezések forgalmazását jelenti melyek korábban Uniflair márkanév alatt váltak ismerté. Az Uniflair folyadékhűtők és Uniflair klímaszekrények piacvezető gyártmányt képviseltek a precíziós klímatechnikában. Ezt a gyárat vásárolta fel 2011-ben a Schneider Electric. Így most az értékesített berendezéseink többségét Schneider Electric folyadékhűtők és Schneider Electric klímaszekrények teszik ki.

Másfelől cégünk vállalkozási részlege szerviz tevékenységet folytat. Ezen belül természetesen elsődlegesen a Schneider Electric hűtéstechnikai márkaszervizét látjuk el Magyarországon. Továbbá a forgalmazott berendezéseink telepítéseit is vállaljuk, illetve szakszerű karbantartásokat végzünk országszerte.