MENU

Hírek, információk


Schneider Electric hűtési megoldások az IT szektor részére

Schneider Electric hűtési megoldások az IT szektor részére A szervertermek hűtése olyan technológiai hűtési feladat ahol a helyiség hőmérsékletét – és sokszor annak páratartalmát is – nagy pontossággal kell tartani a kívánt értéken az év teljes terjedelmében. Vagyis a hűtőberendezéseknek az év 365 napján, napi 24 órában kell üzemelniük. A szervertermek pedig általában kiemelten magas prioritású helyiségnek számítanak. Ezen tények miatt az üzembiztonság és a hatékonyság elsődleges szempontok a hűtési rendszer tekintetében.

Az új L*CV váltja a korábbi T*CV/R klímaszekrényeket.

Az új L*CV váltja a korábbi T*CV/R klímaszekrényeket. Megújul a Schneider Electric vízhűtéses klímaszekrénye, a Leonardo sorozat T*CV/R típusa. A folyamat év elejével kezdődött Januártól már elérhetőek voltak az új L*CV típusú berendezések miközben megkezdődött a T*CV/R típusok kivonása. Jelenleg még rendelhetők ugyan a régi berendezések de már csak indokolt vevői kérésre gyártják le őket.

Új TSA folyadékhűtő család a Schneider Electric forgalmazásában

Új TSA folyadékhűtő család a Schneider Electric forgalmazásában Az új TSA sorozat a korábban megújult TRA családhoz hasonlóan a közepeshűtési teljesítménytartományt fedi le 120-310kW tartományban,normál paraméterek mellett. Technológiai szempontból aTSA sorozat ezen tartomány csúcsát jelenti az alkalmazott változó fordulatszámú kompresszoroknak és piacvezető technológiáknak köszönhetően.

Megújult a Schneider Electric TRA folyadékhűtőcsalád

Megújult a Schneider Electric TRA folyadékhűtőcsalád A TRA sorozat a közepeshűtési teljesítménytartományt fedi le 110-380kW tartományban normál paraméterek mellett. A berendezések tervezésekor már a 2021-es Európai energiahatékonysági szabályokat vették alapul. Az új 2. generációs TRA modellek a legújabb generációs scroll kompresszorokkal vannak szerelve.

A Reynolds Kft. is csatlakozott a BNI csapatához

A Reynolds Kft. is csatlakozott a BNI csapatához Meglévő partnereink kiszolgálása mellet cégünk mindig is nagy hangsúlyt fektetett új ügyfelek felkutatására. Ennek irányába tettünk egy újabb lépést azzal, hogy idén a Reynolds Kft. is csatlakozott a BNI csapatához és tagok lettünk a Budaörs II. (14402) csoportban.

1 / 2