MENU

Hírek, információk

A Reynolds Kft. is csatlakozott a BNI csapatához

Meglévő partnereink kiszolgálása mellet cégünk mindig is nagy hangsúlyt fektetett új ügyfelek felkutatására. Ennek irányába tettünk egy újabb lépést azzal, hogy idén a Reynolds Kft. is csatlakozott a BNI csapatához és tagok lettünk a Budaörs II. (14402) csoportban.

Maga a BNI egy olyan üzleti szervezet mely különféle szakterületekről gyűjt össze cégeket, vállalkozókat és köti össze őket egy olyan hálózatba ami lehetővé teszi a közvetlen és közvetett kapcsolatépítést, üzletszerzést. Régiónként csoportok alakulnak melyek egy üzleti reggeli keretein belül heti rendszerességgel vesznek részt ezen az üzleti találkozón. Fontos alapelv, hogy minden csoporton belül egy adott üzleti szegmensből csak egy cég vagy vállalkozó képviseltetheti magát. Így egy adott csoporton belül nem alakulhat ki konkurencia.

A nyilvánvaló üzleti lehetőségek és kapcsolatépítési lehetőségek mellett azért döntöttünk a BNI mellett mert alap szlogenje – miszerint „Aki ad az nyer.” – egyezik a mi filozófiánkkal is. Igyekszünk mi is - akár a saját piacunkon belül is - nem konkurenseket látni hanem stratégiai partnerekként tekintünk más hasonló tevékenységű cégekre. Hiszünk az etikus piaci magatartásban és hisszük, hogy a hosszú távú sikeres üzletépítésnek ez alapköve. Ezért nyerte el tetszésünket a BNI és biztosak vagyunk benne, hogy jó döntés volt csatlakozni ehhez a hálózathoz. Ezt igazolja, hogy rövid tagságunk alatt is rendkívül hasznos kapcsolatokra tettünk szert és mindezt egy nagyon jó hangulatú, baráti légkörben tehettük. Biztosan tudjuk, hogy hosszú távon is hasznos útra léptünk a BNI-al.