Hűtés- és klímatechnikai berendezések értékesítés, szerviz
  
Schneider Electric
   MENU

SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatásaink között elsődlegesen a Schneider Electric hivatalos gyári minősített hűtéstechnikai márkaszervizét látjuk el Magyarországon. Ez magában foglalja az általunk értékesített Schneider Electric folyadékhűtők és precíziós klímaszekrények beüzemeléseit illetve a hozzájuk tartozó kötelező szivárgásvizsgálatok elvégzését. Ugyancsak magában foglalja a berendezések garanciális időn és azon túli eseti vagy tervezett karbantartásait, hibajavításokat és a gyári alkatrész utánpótlást.

A forgalmazott Schneider Electric klímaszekrényeken és folyadékhűtőkön kívül más gyártók berendezéseinek szakszerű és teljes körű szervizét is vállaljuk folyadékhűtők, precíziós klímaszekrények és fan-coilok tekintetében.

Kivitelezési munkálataink kapcsán első sorban az általunk forgalmazott hűtéstechnikai berendezések (folyadékhűtő, fan-coil, precíziós klímaszekrény, stb.) szerelését, telepítését végezzük. Vállaljuk komplett szervertermek, mérő laborok gépészeti kivitelezését. Technológiai hűtés kiépítését akár szerszámgyárak, fröccsöntők vagy borászatok esetén is. Illetve vállaljuk komfort hűtést igénylő irodaházak, bevásárló központok és egyéb közületi épületek kiszolgálását ellátó hűtési rendszerek megvalósítását.

Karbantartási munkáink során igyekszünk szerződéskötés keretein belül rögzíteni munkaviszonyunkat megrendelőinkkel. Ez magában foglalja a karbantartások gyakoriságát és megrendelőink igényéhez mérten rendelkezésre állásunkat, illetve a nem garanciális időszakra vonatkozó munkaóradíjainkat. Olyan esetekben amikor nincs lehetőség szerződéskötésre eseti karbantartások elvégzését is vállaljuk.
Karbantartásaink megelőző jellegűek melyeket nem csak megrendelőink megnyugvására hanem berendezéseik hosszú távú működése érdekében, esetleges meghibásodások megelőzéséért végzünk el. Karbantartási munkáinkat szintén gyári minősített Schneider Elecetric szervizcsapat végzi.

Fenti szolgáltatásokon kívül meglévő és jövőbeni ügyfeleinknek igény esetén helyszíni felméréssel és mérnöki tanácsadással segítjük döntéshozatalaikat. Munkánk során igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb megoldásokat melyek a lehető legjobb műszaki tartalom mellett elégítik ki ügyfeleink igényeit.