APC, Schneider Electric

Cégünk komplex megoldásokat nyújt Schneider Electric APC rack-sori hűtésben (InRow), szünetmentes tápellátásban, rack szekrények és rack lezárások területén, IT energiaelosztásban (PDU) és környezetfelügyeleti eszközök esetén egyaránt: kérjen tőlünk ajánlatot!

https://www.apc.com/hu/hu/

Schneider Electric APC megoldások a Reynolds Kft.-től: miért minket válasszon?

Több, mint egy évtizedes tapasztalat szól mellettünk

Kollégáink magasan képzett szakemberek, akikre nyugodtan rábízhatja szervertermi infrastruktúrájának tervezési és kivitelezési folyamatait egyaránt. Emellett folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, így naprakész tudással rendelkeznek a legújabb technológiák és innovatív műszaki megoldásokról is.

Cégünk 2011-es megalakulása óta csaknem 250 sikeres projektet végzett el, így nagy tapasztalattal rendelkezünk szakterületünkön. Minden ügyfelünknek szakmai tanácsadást biztosítunk, amely során javaslatot teszünk a számukra legjobb alternatívára. Akár minőségi Schneider Electric APC szünetmentes táp értékesítéséről, forgalmazott berendezéseink beüzemeléséről vagy erősáramú szervertermi kivitelezésről van szó, csapatunkra minden esetben számíthat.

Schneider Electric APC berendezések a rack-sori hűtéstől az energiaelosztásig

A Schneider Electric APC termékkínálatában komplex, értékálló megoldásokat nyújt az IT infrastruktúrák területén. Legyen szó rack-sori hűtésről, szünetmentes tápellátásról, rack szekrények és rack lezárásokról, energiaelosztásról vagy környezetfelügyeleti eszközökről, berendezéseiket a legmagasabb színvonal és innováció jellemzik.

Az APC Schneider Electric termékcsalád tagjai minden környezetben megbízható és folyamatos rendelkezésre állást biztosítanak, miközben maximális hatékonysággal üzemelnek. Ennek oka termékeik összeszerelésének pontossága, valamint a felhasznált technológiák és komponensek kimagasló minősége. Kínálatunkban többek között Schneider Electric APC hűtött vizes vagy direktexpanziós rack-sori hűtőberendezések, Easy / Galaxy / Symmetra UPS szünetmentes tápok, valamint számos rack szekrény típus is elérhető kedvező feltételekkel – érdeklődjön kollégáinknál személyre szabott ajánlatainkról!

Szervertermi és IT környezet komplett megvalósítása

A Reynolds Kft. nemcsak Schneider Electric APC berendezések értékesítésével foglalkozik. Fő tevékenységi körünkbe tartozik a professzionális és teljeskörű szervertermi, IT környezet tervezés és kivitelezés. Legyen szó néhány m2 nagyságú szervertermek vagy a legnagyobb adatközpontok megvalósításáról, bátran fordulhatnak hozzánk generálkivitelezők és végfelhasználók egyaránt. Minden projektünk során ügyfeleink igényeinek mind teljesebb lefedésére törekszünk a tervkészítéstől a Schneider Electric APC berendezések leszállításán, telepítésén át a rendszerszintű beüzemelésig és dokumentált karbantartásig. Tegyen minket próbára egy kötetlen beszélgetés vagy egy szakmai konzultáció keretében, és győződjön meg személyesen szakmai hozzáértésünkről!

Hivatalos Schneider Electric APC szerviz is vagyunk

Cégünk hivatalosan is Schneider Electric APC márkaszerviz. Munkatársaink rendszeresen részt vesznek a gyári tréningeken, így a legfrissebb ismeretekkel rendelkeznek a SE APC klímaberendezéseket illetően, mint folyadékhűtők, klímaszekrények, racksori hűtők, technológiai splitklímák, fan-coilok és egyéb hűtési megoldások. Szakmai felkészültségünknek, valamint sokéves tapasztalatunknak köszönhetően minden ügyfelünknek maximálisan biztosíthatjuk a leghatékonyabb szervertermi szolgáltatást.

0-24 órás ügyeletet biztosítunk ügyfeleink részére

A szervertermi környezetben az üzembiztos, megbízható működés alapkövetelmény, egy esetleges leállás pedig nagymértékben hátráltatja a felhasználókat. Csapatunk ezért a projekt végeztével sem engedi el ügyfelei kezét: szerződött partnereinknek 0-24 órás szerviz ügyeletet biztosítunk. Így biztosítjuk, hogy az Ön IT infrastruktúrája és alkalmazott berendezései folyamatos és szakszerű hibajavításban részesüljenek.

Tanácsadástól, a tervezésen és kivitelezésen át a karbantartásig: kérje személyre szabott ajánlatunkat!

miért válasszon minket?

A tanácsadástól, a tervezésen és kivitelezésen át, egészen a karbantartásig

Konkrét kérdése van valamely termékünkről
vagy további infomációra van szüksége?

Szívesen segítünk Önnek!