0
5

Mágneses árnyékolás, EMC védelem

Mágneses árnyékolás elektromágneses zavarforrások ellen széles frekvenciatartományban (50Hz-5GHz) az elektromos eszközök és az alkalmazottak védelme érdekében a Reynolds Kft. szolgáltatási között. Megfelelő EMC védelem a tervezési fázistól a kulcsrakész kivitelezésig: kérjen tőlünk ajánlatot!

Kapcsolat

EMC mágneses árnyékolás a Reynolds Kft-től: miben vagyunk mások?

Elektromágneses árnyékolás szakértő csapattól

Cégünk 16 év tapasztalattal rendelkezik a szakmában - ez idő alatt rengeteg elméleti és gyakorlati tudást halmoztunk fel, amelyeknek köszönhetően minden megbízás során precíz és minőségi munkavégzést garantálunk. Csapatunk rendszeres oktatásokon vesz részt, hogy minél szerteágazóbb ismereteink legyenek az aktuális újdonságokról és fejlesztésekről. Hisszük, hogy egy ilyen komplex és speciális szakértelmet igénylő területen csakis folyamatos fejlődéssel tudjuk megfelelően kielégíteni az egyre változó igényeket.

mágneses árnyékolás reynolds

EMC mágneses árnyékolás A-tól Z-ig

A Reynolds Kft. mágneses árnyékolás szolgáltatását képezi többek között szervertermek, MRI, ultrahangos orvosi kezelők, transzformátor szobák, hagyományos és moduláris mérőlaborok, lehallgatás mentes tárgyalók EMC védelme. Szakértőink a legelső tervezési mozzanatoktól kezdve a projektvezetésen át egészen a kivitelezésig minden terhet levesznek az Ön válláról.

Melléktevékenységeink között említhetők továbbá árnyékolt szövet, EMC védett ajtó, hálózati és gyengeáramú szűrők előállítása, forgalmazása, valamint minősítése. Az elvégzett munkákért minden esetben felelősséget vállalunk, a megfelelőségét pedig mérési jegyzőkönyvvel is igazoljuk. Megbízhatóságuk miatt főként az általunk forgalmazott és használt berendezéseket és eszközöket használjuk a projekt során, de kérésre más gyártók készülékeit is beüzemeljük.

Egész éves rendelkezésre állást biztosítunk ügyfeleinknek

Egyik alapelvünk, hogy a meghibásodásokat nem utóbb kell megjavítani, hanem érdemes már idő előtt megelőzni azokat. Így például egy elektromágneses árnyékolás projekt kivitelezése után vállaljuk az általunk telepített berendezések üzemeltetését és karbantartását. Cégünk emellett szerződött ügyfeleink részére az év 365 napján, a nap 24 órájában szerviz ügyeletet is biztosít. Munkatársaink az évek alatt megszerzett tapasztalatuknak köszönhetően azonnali problémamegoldást szolgálnak minden ügyfelünk számára.

elektromágneses árnyékolás tervezés

Reynolds Kft.: kulcsrakész szervertermi infrastruktúrák

A Reynolds Kft.-re nem csak mágneses árnyékolás, EMC védelem területén számíthat. Egyik legnagyobb erősségünkként említhető, hogy teljes körű szolgáltatási palettával rendelkezünk a szervertermi infrastruktúrák világában. Amennyiben minket bíz meg a feladattal, nem kell minden apró részletét más kivitelező céghez kiszerveznie. Munkánkat nagy gonddal és magabiztossággal végezzük, és rendszeresen beszámolunk megbízóinknak a projekt aktuális helyzetéről.

Szolgáltatási palettánk magában foglalja többek között komplett adatközpontok és szervertermek tervezését és kivitelezését, IT-, ipari- és csarnokhűtés megvalósítását, szerver üzemeltetést, gépészeti rendszerek kivitelezését, rack rendszerek telepítését és még sok mást. Az általunk lefedett szakágak mindegyikében teljeskörű tervezést nyújtunk, valamint ezeket egybefogva generálkivitelezést is vállalunk.

Komplex megoldásokkal állunk ügyfeleink részére: kérjen személyre szabott ajánlatot!

miért válasszon minket?

A tanácsadástól, a tervezésen és kivitelezésen át, egészen a karbantartásig

Konkrét kérdése van valamely termékünkről
vagy további infomációra van szüksége?

Szívesen segítünk Önnek!