HiRef S.p.A. hűtőberendezések

Komplett HiRef hűtési megoldásokat IT hűtéshez, technológiai-, ipari hűtéshez és telekommunikációs hűtéshez. A Reynolds Kft. kínálatában az olasz cég hivatalos partnereként többfajta hűtőberendezés is elérhető minden klímaigény kielégítésére: kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

https://hiref.com/

HiRef air conditioning a Reynolds Kft. kínálatában: miért éri meg minket választani?

Professzionális munkavégzés, tekintélyes szaktudás

Cégünk számára sikerünk mércéjét ügyfeleink elégedettsége jelenti, amit hitünk szerint csakis professzionális munkavégzéssel és etikus piaci magatartással lehet elérni. Csapatunk minden tagja széleskörű szaktudással, valamint nagyfokú szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt évtizedben elvégzett több száz sikeres projekt a garancia szolgáltatásunk minőségére. Tevékenységi körünket folyamatosan bővítjük, hogy az ügyfeleink részéről érkező igényeket maximálisan kielégíthessük: a tanácsadástól a HiRef hűtőberendezések értékesítésén és rendszerszintű beüzemelésén át a karbantartásig számíthat ránk.

HiRef air conditioning variációk széles választékban

A HiRef S.P.A innovatív klímamegoldásai minden alkalommal bizonyítják, hogy a legmagasabb minőséget képviselik a szakmában. Megbízható technológiai és műszaki háttérrel rendelkező berendezéseik hosszú élettartammal rendelkeznek, emellett folyamatos rendelkezésre állást biztosítanak. A HiRef hűtők ráadásul energiahatékonyság tekintetében élen járnak: gyártásuk során ugyanis kiemelt figyelmet fordítanak a fogyasztás optimalizálására.

A magas életciklusnak és a gazdaságos működésnek köszönhetően jelentős költségek takaríthatók meg – a berendezések beszerzési ára a használati évek alatt többszörösen megtérül. Kínálatunkban többek között HiRef InRow sorhűtő berendezések, precíziós klímaszekrények, telekom-, folyadékhűtő-, és egyéb hűtőberendezések is elérhetők. Minden esetben szakmai tanácsadással támogatjuk ügyfeleinket az ideális klímatípus kiválasztását illetően, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást tudjuk nyújtani.

Nem csupán Hiref hűtőberendezéseket forgalmazunk

Az adott IT környezetet kiszolgáló infrastruktúrák tervezése egy komplex folyamat, amely során roppant kritikus az ideális technológiák, rendszerek és berendezések összehasonlítása és kiválasztása. Cégünk ezért igyekszik minél több alternatívát nyújtani ügyfeleinek: Hiref klímaberendezések mellett olyan minőségi gyártók termékeit is forgalmazzuk, mint Schneider Electric Uniflair, Schneider Electric és MTA.

Elsősorban az általunk forgalmazott termékeket szállítjuk a projekt helyszínére, amelyeket szolgáltatási palettánkkal is támogatunk valamint kiszolgálunk. Értékesített berendezéseink esetében ez azt jelenti, hogy biztosítjuk az esetleges telepítést, beüzemelést, karbantartást és hibajavítást is. Megrendelői igény esetén természetesen azonban más gyártók eszközeinek telepítését is elvégezzük.

Komplex szervertermi infrastruktúra

A Reynolds Kft. egyik legnagyobb erőssége, hogy megbízás esetén az összes szervertermi infrastruktúrával kapcsolatos szolgáltatás egy kézből beszerezhető. Amennyiben minket bíz meg adatközpontja megtervezésével, nem kell külön kivitelező céget keresnie a munkához – csapatunk a projekt minden aspektusát nagy szakértelemmel elvégzi Ön helyett.

A tervezési fázisban szakmai tanácsadással látjuk el ügyfeleinket, amely során éves üzemi prognosztizációkkal és technikai javaslatokkal is szolgálunk a legjobb választás érdekében. Legyen szó szünetmentes tápellátásról (UPS), energiaelosztásról (PDU), elektromágneses árnyékolásról (EMC), moduláris álpadló rendszerről, oltórendszerekről, rack szekrényekről vagy komplett szervertermi infrastruktúra megvalósításáról dokumentált karbantartással, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk.

A nap 24 órájában állunk ügyfeleink részére egész évben

Ügyfeleink nyugalma számunkra kiemelt prioritással bír - ezért az év 365 napján 0-24 órás szerviz ügyeletet biztosítunk azonnali problémamegoldással. A kivitelezés után vállaljuk az általunk telepített berendezések, szervertermek és adatközpontok üzemeltetését és karbantartását. Így Önnek nem kell aggódnia, hogy IT infrastruktúrájának meghibásodása esetén kárt szenvedhetnek vállalatának munkafolyamatai.

Hiref: dinamika és innováció

A HiRef S.p.A. 2001 szeptemberében jött létre az olasz hűtési technológiai negyed szívében, Tribano városában.  A Galletti család vállalkozói szelleméből és Mauro Mantovan elszántságából alakult, eredetileg start-up vállalkozás az elmúlt 20 év alatt igazi technológiai vezetővé vált az IT infrastruktúra hűtési szektorában. 

A cég mindig a gyakorlati megközelítést, a rugalmasságot és a dinamizmust helyezte előtérbe. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően napjainkra a HiRef anyavállalat több független kiválással (pl. Eneren, HiDew, Ecat, HiRef Engineering stb.) is rendelkezik. Így a lehető leghatékonyabban képes kihasználni és átültetni a gyakorlatba a hűtési ágazatban működő számos innovatív trendet és újítást.

Komplex megoldásokkal állunk ügyfeleink részére: kérjen személyre szabott ajánlatot!

miért válasszon minket?

A tanácsadástól, a tervezésen és kivitelezésen át, egészen a karbantartásig

Konkrét kérdése van valamely termékünkről
vagy további infomációra van szüksége?

Szívesen segítünk Önnek!