Reynolds

Cégbemutató

A Reynolds Kft. 2011-ben célzottan ipari, technológiai és IT hűtés területre fókuszálva alapult meg. Forgalmazott termékeinkkel és szolgáltatásainkkal is ezen szegmensben felmerülő igények teljes körű lefedésére törekszünk. Társaságunk tevékenységi köre két részre osztható.

reynolds

Infrastruktúra

Az utóbbi évek során felmerült piaci igényekre reagálva úgy alakítottuk át cégünket, hogy adatközpontok és szervertermek hűtésén kívül képesek vagyunk közvetlen gyártói kapcsolatokon keresztül komplex szervertermi infrastruktúrák beszállítására.

infrastruktúra
reynolds

Kereskedelem

A Reynolds Kft. professzionális és teljeskörű szerverterem tervezéssel, valamint építéssel foglalkozik generál kivitelezők és végfelhasználók számára.

Az idők során további gyártók termékeivel bővültünk, mint az HiRef, MTA, Reventon. A Schneider Electric esetében meg kell említenünk, hogy két jelentős és piacvezető szervertermi hűtésre és infrastruktúrára specializálódott gyártót is felvásároltak melyeket ma már Schneider Electric márkanév alatt forgalmazunk. Ezek név szerint az Uniflair és az APC.

Mivel az évek során egy igen speciális piacon mozogtunk ezért szakmai tudásunk és tizenéves tapasztalatunk révén első sorban IT hűtésre és technológiai hűtésre fókuszálunk.

kereskedelem
256
+

Elvégzett projekt

74
+

Aktív Partner

11

Folyamatban
lévő projekt

18

Éves tapasztalat

reynolds

Szolgáltatások

Szaktanácsadás

Sok esetben kapunk olyan megkereséseket amelyek olyan ügyfelektől érkeznek akik nem feltétlen rendelkeznek szaktudással IT hűtés vagy egyéb infrastruktúrák területén. Ez túlnyomó részt generál kivitelezők vagy beruházók esetén van így. Ilyen esetben igyekszünk szakmai tanácsokkal javaslatokkal támogatni ügyfeleinket, hogy a lehető legjobb alternatívát tudjuk kínálni a felmerülő igényekre. Természetesen szakmailag felkészült ügyfeleinknek is tudunk újdonságokkal szolgálni új trendek és innovatív műszaki megoldások ismertetésével. Az általunk kínált rendszerek éves üzemi prognosztizációjával és légállapotok modellezésével segítjük döntéshelyzetbe juttatni partnereinket.

Tervezés

A tervezési fázis minden beruházás fontos alapja. Ebben a fázisban történik meg különféle rendszerek összehasonlítása és az optimális megoldás kiválasztása a felsorakoztatott alternatívák közül. Az adatközpontokat és szervertermeket kiszolgáló infrastruktúrák tervezése komplex látásmódot és speciális szakmai tudást igénylő feladat. Az általunk lefedett szakágak mindegyikében komplett szakági tervezést nyújtunk. Illetve természetesen ezeket összefogva generál tervezést is kínálunk mely esetén biztosítjuk az általunk lefedett szakágak komplex és egymással tökéletesen összehangolt integrációját.

Projektvezetés

Az általunk értékesített berendezések, szolgáltatások első osztályú minőségét támogatjuk projektvezetéssel is. Meglévő vagy új ügyfeleink számára kínáljuk szakmai tudásunkat és a majd 250 elvégzett projektünk során megszerzett tapasztalatunkat mely garancia a minőségre. Projektjeink túlnyomó részét szervertermi és ipari környezetben vittük sikerre ami az átlagosnál magasabb követelményeket görgetett csapatunk elé. Ezek ma már nem akadályok hanem kihívás számunkra melyet örömmel vállalunk. Tegyen próbára minket egy kötetlen beszélgetés vagy egy szakmai konzultáció alkalmával, nem fog csalódni.

szolgáltatások
reynolds

További információk

Amennyiben további információkra van szüksége adott szolgáltatásokkal kapcsolatban, olvasson tovább.

miért válasszon minket?

Az IT hűtés az egyik legkomolyabb és  legkomplexebb tudást igénylő szegmens.

Konkrét kérdése van valamely termékünkről
vagy további infomációra van szüksége?

Szívesen segítünk Önnek!

reynolds

Szolgáltatás

Általunk kínált szolgáltatásainkkal igyekszünk a forgalmazott berendezéseinket támogatni, kiszolgálni, illetve egyéb gyártmányokra és igényekre is megoldást kínálni.

szolgáltatások

Igény esetén a komplett kivitelezést is lebonyolítjuk. A már megvalósult projekteket követően pedig ellátjuk a szakszerű és dokumentált karbantartást és esetleges hibajavításokat, melyeket akár szerződéses kereteken belül meghatározott rendelkezésreállással biztosítunk.

Munkánk során igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb megoldásokat melyek a lehető legjobb műszaki tartalom mellett elégítik ki ügyfeleink igényeit.

  • Szaktanácsadás és Tervezés
  • Projektvezetés és Kivitelezés
  • Folyadékhűtőbérlés
  • EMC, elektromágneses árnyékolás,
  • Dedikált és Független Márkaszerviz

Helyszíni felméréssel és mérnöki tanácsadással is segítünk!

Az általunk forgalmazott berendezésekhez biztosítjuk a teljeskörű szervizt, amely magában foglalja az esetleges telepítést, beüzemelést, karbantartást és hibajavítást. Forgalmazott berendezéseink esetén hivatalosan dedikált hűtéstechnikai márkaszervizként működünk.

Szolgáltatásainkkal igyekszünk segíteni partnereinknek még beruházások előtti szaktanácsadással, állapotfelméréssel és tervezéssel. A beruházások alatt projektvezetést és műszaki irányítást nyújtunk.

Magas Prioritású Szervertermi Környezet

Üzembiztonság

Adatközponti környezetben – mint az általában kapcsolódó infrastruktúrák esetében – elsődleges követelmény az üzembiztos, megbízható működés. Ennek érdekében az általunk forgalmazott piacvezető gyártók egész éves rendelkezésreállásra tervezik berendezéseiket. Mind az összeszerelés pontossága, mind pedig az alkalmazott technológiák és komponensek kimagasló minőségűek.

Innováció

A technológiai hűtési rendszereknél, melyek egészéves üzemben biztosítják a folyamatos hűtést elengedhetetlen a folyamatos innováció. Folyamatos fejlesztés mellett jövőbemutató technológiáknak köszönhetően biztosítják üzemük során az elérhető legjobb teljesítményértékek mellett a lehető leggazdaságosabb működést. Az alkalmazott megoldások révén ugyancsak nagy hangsúlyt fektetünk a természetvédelemre.

0-24h ügyelet

A pontos tervezéssel, kivitelezéssel és megbízható technológiák alkalmazásával megépített szervertermek további szolgáltatásokat igényelnek. Magas prioritású rendeltetésük miatt elengedhetetlen a folyamatos és szakszerű karbantartás illetve az egész éves, 0-24 órás rendelkezésreállást biztosító szerviz felügyelete. A telepített rendszer üzembiztonsága és ügyfeleink nyugalma érdekében elengedhetetlen a rendelkezésre állás.

vezetőink
ismerjen meg minket

Cégvezetők

Sikerünk mércéje ügyfeleink elégedettsége. Hisszük és valljuk, hogy az etikus piaci magatartás alapköve minden hosszú távú és megbízható üzleti kapcsolatnak.

Tulajdonos / Épületgépész mérnök
Tulajdonos / Épületgépész mérnök
aaa

A Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel az üzletkötés kockázata alacsony.

A minősítés a 100 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező, több száz változót figyelembe vevő Dun & Bradstreet minősítési rendszeren alapul. A tanúsítvány az aktuális állapotot jelzi, és naponta frissül.

referenciák
a teljesség igénye nélkül

Referenciák