Schneider Electric Uniflair

A Schneider Electric (SE) Uniflair termékcsalád moduláris hűtési megoldásai precíz hőmérsékleti és páratartalom- szabályzáshoz adatközpontok számára. Könnyen karbantartható légkondicionálók, légkezelő és hűtőberendezések hatékony megtérülési rátával a Reynolds Kft. kínálatában: kérjen tőlünk ajánlatot!

https://www.se.com/hu/hu/

Schneider Electric Uniflair precíziós berendezések: miért a Reynolds?

Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk

A Reynolds Kft. 2011-ben kezdte el tevékenységét, így kimagasló rutinnal rendelkezünk. Gyakorlati és szakmai tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek, legyen szó IT hűtésről, szerverterem építésről vagy mágneses árnyékolásról. Több száz sikeresen elvégzett projekttel büszkélkedhetünk, melyek mindegyike releváns és gyakorlati szakmai tudásunkat igazolja. Akár Schneider Electric klímaszekrények és folyadékhűtők értékesítése, forgalmazott berendezéseink szervizelése, telepítése vagy beüzemelésük támogatása céljából keres meg minket, Ön minden körülmények között számíthat ránk.

SE Uniflair berendezések minden igényre

Célunk minden esetben ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása, ezért igyekszünk széles választékot kínálni és megbízható hűtéstechnikai berendezésekkel szolgálni. Kínálatunkban többek között Schneider Electric Uniflair lég- illetve vízhűtéses folyadékhűtők, direktexpanziós, hűtöttvizes, „energy saving” indirekt szabadhűtéses precíziós klímaszekrények, bel- illetve kültéri monoblokk és technológiai unisplit hűtőberendezések is megtalálhatók. Szakembereink állapotfelmérést végeznek minden projekt megkezdése előtt és egyeztetnek az ügyfél elképzeléseiről, hogy egyénileg mindenki számára a legoptimálisabb megoldás kerüljön kiválasztásra.

Komplex szolgáltatások a tervezéstől az utógondozásig

Cégünk nem csak Schneider Electric Uniflair eszközök értékesítésével foglalkozik. Amennyiben Önnek csúcsminőségű SE klímaberendezések mellett szakmai tanácsadásra lenne szüksége, felkészült csapatunkkal hatékony segítséget nyújtunk mindenki számára,a komplex adatközpont tervezéstől a projektvezetésen át a teljeskörű kivitelezésig. Ezen felül a megbízás végeztével is számíthatnak ránk ügyfeleink – az év 365 napján ugyanis 0-24 órás rendelkezésre állást vállalunk.

Reynolds Kft: teljes körű szerviz szolgáltatás

A Reynolds Kft. munkatársai rendszeres, a gyártó által előírt képzéseken vesznek részt. Így mindig a legfrissebb ismeretekkel rendelkeznek a SE folyadékhűtőkről, precíziós klímaszekrényekről és telekommunikációs hűtőberendezésekről. A továbbképzéseknek, valamint szakmai tapasztalatunknak köszönhetően mindig naprakész és hatékony Schneider klíma szervízhátteret biztosítunk ügyfeleink részére.

Schneider Electric Uniflair: megbízhatóság és értékállóság

Az Uniflair S.p.A. megalakuláskor, 1988-ban, a gyártás 1.200m2-es gyár területen zajlott. Később a termelés a kirobbanó sikereknek köszönhetően 110.000 m2 telephelyen, 40.000 m2 gyártási területen folyt. A gyárat 2011-ben megvásárolta a Schneider Electric S.p.A. mint globális piacvezető az energetikai- és hűtéstechnikai piacon.  Az így létrejött integrációval az Uniflair by SE komplex megoldást kínál a precíziós hűtéstechnikában világszerte. Precíziós hűtőberendezései mellett a gyár ugyancsak szigorú követelményeknek megfelelő folyadékhűtő berendezésekkel is képviseli magát mind ipari, mind komfort célú hűtési feladatokban.

Termékei kimagasló minőségben szolgálnak ki adatközpontokat, szervertermeket, telefonközpontokat, mérőlaborokat és minden olyan egyéb technológiai szükségletet, ahol hűtési igény mellett a hőmérsékletet és páratartalmat kis tűréshatáron belül és rendkívül nagy biztonsággal kell tartani. A SE folyadékhűtők és klímaszekrények továbbra is precíziós szemlélettel készülnek mely így a megbízhatóság és értékállóság záloga.

Komplex megoldásokkal állunk ügyfeleink részére a tanácsadástól kezdve a kivitelezésen át a karbantartásig: kérjen egyedi ajánlatot!

miért válasszon minket?

A tanácsadástól, a tervezésen és kivitelezésen át, egészen a karbantartásig

Konkrét kérdése van valamely termékünkről
vagy további infomációra van szüksége?

Szívesen segítünk Önnek!