Szolgáltatások

Általunk kínált szolgáltatásainkkal igyekszünk a forgalmazott berendezéseinket támogatni, kiszolgálni, illetve egyéb gyártmányokra és igényekre is megoldást kínálni.

reynolds

Szaktanácsadás

Sok esetben kapunk olyan megkereséseket amelyek olyan ügyfelektől érkeznek akik nem feltétlen rendelkeznek szaktudással IT hűtés vagy egyéb infrastruktúrák területén. Ez túlnyomó részt generál kivitelezők vagy beruházók esetén van így. Ilyen esetben igyekszünk szakmai tanácsokkal javaslatokkal támogatni ügyfeleinket, hogy a lehető legjobb alternatívát tudjuk kínálni a felmerülő igényekre. Természetesen szakmailag felkészült ügyfeleinknek is tudunk újdonságokkal szolgálni új trendek és innovatív műszaki megoldások ismertetésével. Az általunk kínált rendszerek éves üzemi prognosztizációjával és légállapotok modellezésével segítjük döntéshelyzetbe juttatni partnereinket.

ügyfélköpontúság

Tervezés

A tervezési fázis minden beruházás fontos alapja. Ebben a fázisban történik meg különféle rendszerek összehasonlítása és az optimális megoldás kiválasztása a felsorakoztatott alternatívák közül. Az adatközpontokat és szervertermeket kiszolgáló infrastruktúrák tervezése komplex látásmódot és speciális szakmai tudást igénylő feladat. Az általunk lefedett szakágak mindegyikében komplett szakági tervezést nyújtunk. Illetve természetesen ezeket összefogva generál tervezést is kínálunk mely esetén biztosítjuk az általunk lefedett szakágak komplex és egymással tökéletesen összehangolt integrációját.

reynolds

Projektvezetés

Az általunk értékesített berendezések, szolgáltatások első osztályú minőségét támogatjuk projektvezetéssel is. Meglévő vagy új ügyfeleink számára kínáljuk szakmai tudásunkat és a majd 250 elvégzett projektünk során megszerzett tapasztalatunkat mely garancia a minőségre. Projektjeink túlnyomó részét szervertermi és ipari környezetben vittük sikerre ami az átlagosnál magasabb követelményeket görgetett csapatunk elé. Ezek ma már nem akadályok hanem kihívás számunkra melyet örömmel vállalunk. Tegyen próbára minket egy kötetlen beszélgetés vagy egy szakmai konzultáció alkalmával, nem fog csalódni.

tervezés
reynolds

Kivitelezés

Az általunk vezetett vagy ügyfeleink által megbízott projektjeinken kivitelezési munkálatokat is végzünk.

kivitelezés

Kollégáink között tudhatunk gépész, és villamos szakembereket akikkel teljeskörű szervertermi és ipari környezetet tudunk megrendelőink részére megvalósítani.Az alábbiak kivitelezését vállaljuk:

 • Komplett gépészeti rendszerek
  Csőszerelés – Szigetelés – Bádogozás – Tartószerekezet építés –  Alpinista szerelés –  Légtechnikai kivitelezés – Beszabályzás – Egyedi épületgépészeti megoldások.
 • Gyenge és erősáramú szervertermi kivitelezés
  Kábelezés – Kapcsolószekrények tervezése, kivitelezése – EPH mérés.
 • Álpadló telepítés
  Padló előkészítés – Álpadló építés -Szegélyezés – Rámpák építése álpadlóból – Álpadló lapok szükség szerinti kivágása átvezetések részére, Aktív álpadló elemek telepítése.
 • Környezetfelügyelet
  Fizikai egységeket telepítése és kábelezése – Környezet felügyeleti szoftverek telepítése.
 • Rack rendszerek telepítése
  Rackszekrények telepítése – Zárt racksorok építése – Rack kiegészítők telepítése
 • EMC elektromágneses árnyékolás

Az elektromágneses zavarforrások szinte mindenhol megtalálhatók ez elleni védelem a célunk. Széles frekvenciatartományban, igényeknek megfelelően (50Hz-5GHz) biztosítjuk a védelmet. A hazai piacon jelenleg is a legjobb minőséget adjuk a pontos, precíz munkánkkal, kollégáink neve ismerős a szakmában.

Cégünk fő tevékenységei szervertermek, MRI, ultrahangos orvosi kezelők, transzformátor helységek, moduláris és hagyományos mérőlaborok, lehallgatás mentes tárgyalók alacsony és magas frekvenciás EMC védelmének tervezéstől a kivitelezésig való megvalósítása.

Melléktevékenységként foglalkozunk árnyékolt szövet, EMC védett ajtó, hálózati és gyengeáramú szűrők forgalmazásával, gyártásával, illetve minősítésével.

Munkáink megfelelőségét mérési jegyzőkönyvvel igazoljuk.

Elsősorban az általunk forgalmazott berendezéseket szállítjuk kivitelezéses projektjeinkre de megrendelői igény esetén természetesen más gyártói termékek telepítését is elvégezzük.

reynolds

Szerviz

Kollégáink a gyártók által előírt gyári tréningeken vesznek részt hogy a legfrissebb ismeretekkel rendelkezzenek, és ezáltal az ügyfeleink is a leghatékonyabb szolgáltatást kapják. Kollégáink sok éves szakmai tapasztalata és agilis szemlélete garancia a minőségi munkára.

Szerviz

 • Folyadékhűtők
 • Klímaszekrények
 • Racksori hűtők
 • Technológiai splitklímák
 • Fancoilok
 • Egyéb hűtési megoldások

Cégünk hivatalos HiRef, Schneider Electric, MTA és ATISA gyártmányú klímaberendezések márkaszervizekét látja el.

Márkafüggetlen Szerviz

A fent felsorolt berendezések márkafüggetlen szervizét is ellátjuk köszönhetően az évek során megszerzett tapasztalatoknak.

A teljesség igénye nélkül az alábbi márkák szervizét látjuk el (Daikin McQuay, Ciat, Carrier, York, Clivet, Aermac, Galetti, Rhoss)

Szervizszolgáltatásaink:

 • Klímakarbantartás (szerződéses vagy eseti)
 • Hibajavítás
 • 0-24 órás szerviz ügyelet az év minden napján
 • Szivárgásvizsgálat
 • NKVH ügyintézés
 • Állapotfelmérés
 • Klímaberendezések hivatalos megsemmisítése
reynolds

További információk

Amennyiben további információkra van szüksége adott szolgáltatásokkal kapcsolatban, olvasson tovább.

0-24h

0-24 órás rendelkezésre állást vállalunk az év 365 napján.

Cégünk egyik ügyvezetője is részt vesz a tréningeken és a cég illetve projektek vezetésén kívül mint szervizmérnök is áll rendelkezésre a partnerink részére. Ez a gyakorlati tudás már a tárgyalóasztalnál versenyelőnyt jelent, hisz a hatékony és szakmai információ csere viszi előre projektjeinket. Célunk megelőzni a hibákat és nem utólag javítani!

Szívesen segítünk Önnek!

aaa

A Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel az üzletkötés kockázata alacsony.

A minősítés a 100 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező, több száz változót figyelembe vevő Dun & Bradstreet minősítési rendszeren alapul. A tanúsítvány az aktuális állapotot jelzi, és naponta frissül.

referenciák
a teljesség igénye nélkül

Referenciák