Termékeink

Az általunk forgalmazott berendezésekhez biztosítjuk a teljeskörű szerviz, amely magában foglalja az esetleges telepítést, beüzemelést, karbantartást és hibajavítást. Forgalmazott berendezéseink esetén hivatalosan dedikált hűtéstechnikai márkaszervizként működünk.

gy.i.k.

HiRef air conditioning a Reynolds Kft. kínálatában: miért éri meg minket választani?

Komplex szervertermi infrastruktúra

A Reynolds Kft. egyik legnagyobb erőssége, hogy megbízás esetén az összes szervertermi infrastruktúrával kapcsolatos szolgáltatás egy kézből beszerezhető. Amennyiben minket bíz meg adatközpontja megtervezésével, nem kell külön kivitelező céget keresnie a munkához – csapatunk a projekt minden aspektusát nagy szakértelemmel elvégzi Ön helyett.

A tervezési fázisban szakmai tanácsadással látjuk el ügyfeleinket, amely során éves üzemi prognosztizációkkal és technikai javaslatokkal is szolgálunk a legjobb választás érdekében. Legyen szó szünetmentes tápellátásról (UPS), energiaelosztásról (PDU), elektromágneses árnyékolásról (EMC), oltórendszerekről, rack szekrényekről, moduláris álpadlórendszerekről vagy komplett szervertermi infrastruktúra megvalósításáról dokumentált karbantartással, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk.

HiRef klímaberendezések széles választékban

A HiRef márka innovatív klímamegoldásai minden alkalommal bizonyítják, hogy a legmagasabb minőséget képviselik a szakmában. Megbízható technológiai és műszaki háttérrel rendelkező berendezéseik hosszú élettartammal rendelkeznek, emellett folyamatos rendelkezésre állást biztosítanak. HiRef hűtők ráadásul energiahatékonyság tekintetében élen járnak: gyártásuk során ugyanis kiemelt figyelmet fordítanak a fogyasztás optimalizálására.

A magas életciklusnak és a gazdaságos működésnek köszönhetően jelentős költségek takaríthatók meg – a berendezések beszerzési ára a használati évek alatt többszörösen megtérül. Kínálatunkban többek között HiRef InRow sorhűtő berendezések, precíziós klímaszekrények, telekom-, folyadékhűtő-, és egyéb hűtőberendezések is elérhetők. Minden esetben szakmai tanácsadással támogatjuk ügyfeleinket az ideális klímatípus kiválasztását illetően, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást tudjuk nyújtani.

Nem csupán Hiref hűtőberendezéseket forgalmazunk

Az adott IT környezetet kiszolgáló infrastruktúrák tervezése egy komplex folyamat, amely során roppant kritikus az ideális technológiák, rendszerek és berendezések összehasonlítása és kiválasztása. Cégünk ezért igyekszik minél több alternatívát nyújtani ügyfeleinek: Hiref klímaberendezések mellett olyan minőségi gyártók termékeit is forgalmazzuk, mint Schneider Electric Uniflair, Schneider Electric APC, MTA, ATISA és Reventon.

Elsősorban az általunk forgalmazott termékeket szállítjuk a projekt helyszínére, amelyeket szolgáltatási palettánkkal is támogatunk valamint kiszolgálunk. Értékesített berendezéseink esetében ez azt jelenti, hogy biztosítjuk az esetleges telepítést, beüzemelést, karbantartást és hibajavítást is. Megrendelői igény esetén természetesen azonban más gyártók eszközeinek telepítését is elvégezzük.

A nap 24 órájában állunk ügyfeleink részére egész évben

Ügyfeleink nyugalma számunkra kiemelt prioritással bír – ezért az év 365 napján 0-24 órás szerviz ügyeletet biztosítunk azonnali problémamegoldással. A kivitelezés után vállaljuk az általunk telepített berendezések, szervertermek és adatközpontok üzemeltetését és karbantartását. Így Önnek nem kell aggódnia, hogy IT infrastruktúrájának meghibásodása esetén kárt szenvedhetnek vállalatának munkafolyamatai.

Professzionális munkavégzés, tekintélyes szaktudás

Cégünk számára sikerünk mércéjét ügyfeleink elégedettsége jelenti, amit hitünk szerint csakis professzionális munkavégzéssel és etikus piaci magatartással lehet elérni. Csapatunk minden tagja széleskörű szaktudással, valamint nagyfokú szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt évtizedben elvégzett több száz sikeres projekt a garancia szolgáltatásunk minőségére. Tevékenységi körünket folyamatosan bővítjük, hogy az ügyfeleink részéről érkező igényeket maximálisan kielégíthessük: a tanácsadástól a HiRef hűtőberendezések értékesítésén és rendszerszintű beüzemelésén át a karbantartásig számíthat ránk.

gy.i.k.
referenciák
a teljesség igénye nélkül

Referenciák