0
2

IT hűtés

Szakértő csapatunk 15+ év tapasztalattal rendelkezik a számítógéptermek, szervertermek, adatközpontok és speciális informatikai környezetek precíziós IT hűtés és légkondicionálási megoldásainak tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és szervizelésében: kérjen tőlünk ajánlatot!

Kapcsolat

IT hűtés a Reynolds csapatától: miért érdemes minket választani?

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

Amennyiben Önnek IT hűtés szükséges infrastruktúrájához, csapatunkra nyugodtan rábízhatja magát: néhány m2 nagyságú szervertermektől egészen a legnagyobb adatközpontokig vállaljuk a hűtési berendezések szállítását, tervezését és beüzemelését egészen a kulcsrakész átadásig.  Kollégáink között található gépész és villamos szakember is, így teljes körű szolgáltatásunk részeként komplett szervertermi és Informatikai környezetet tudunk megvalósítani megrendelőink részére.

IT hűtés tervezés

Megbízható gyártók minőségi termékeivel foglalkozunk

Cégünk hivatalosan dedikált partnerként cégünk elsősorban HiRef termékeket értékesít és javít. Emellett egyéb megbízható márkák hűtőberendezéseit – pl. Schneider Electric (korábban Uniflair és APC), Atisa, Reventon, MTA, Hiref – is forgalmazzuk, amelyek szintén hosszű élettartammal rendelkeznek. Legyen szó sorhűtő berendezésekről, precíziós klímaszekrényekről, folyadékhűtő berendezésekről, telekom hűtőberendezésekről vagy egyéb rendszerekről, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk.

Szaktanácsadással szolgálunk ügyfeleinknek

Nem egyszer előfordul, hogy olyan ügyfelek keresnek meg minket, akik nem feltétlenül rendelkeznek az IT hűtés területén szükséges szaktudással. A legoptimálisabb megoldás érdekében ezért a generálkivitelezőktől kezdve a különféle beruházókig mindenki számára hasznos és átfogó szakmai tanácsadással szolgálunk. Így biztosan mindenki a lehető legjobb hűtési alternatívával gazdagodik céljai eléréséhez. Emellett természetesen a szakmailag hozzáértő partnereinknek is mindig képesek vagyunk valamilyen szakmai újdonságot vagy innovatív megoldást nyújtani.

IT hűtés  HiRef

Márkafüggetlen és márkaszervizként is üzemelünk

Cégünk hivatalos partnerként HiRef, Schneider Electric, ATISA és MTA márkájú klímaberendezések szervizelésével is foglalkozik. Szolgáltatásunk köre kiterjed többek között folyadékhűtők, fancoilok, klímaszekrények, racksori hűtők, technológiai splitklímák és egyéb hűtési rendszerek javítására és karbantartására. Tapasztalt csapatunk folyamatos tréningeken vesz részt szakmai ismereteik minél szélesebb bővítésére, hogy valóban megbízható és hatékony szervizszolgáltatást nyújthassanak ügyfeleinknek.

Az említett gyártók termékeinek szervizelésén túl márkafüggetlen szervizként is működünk. A teljesség igénye nélkül vállalunk állapotfelmérést, klímakarbantartást (szerződéses vagy eseti megbízás alapján is), hibajavítást, szivárgásellenőrzést valamint klímaberendezések szakszerű megsemmisítését, valamint Nemzeti Klímavédelmi Hatósági ügyek intézését.

IT hűtés 0-24 rendelkezésre állással

Cégünk egyik alapelve, hogy a hibákat meg kell előzni, nem pedig utólag javítani. Partnereink számára ezért az év 365 napjában rendelkezésre állunk a nap 24 órájában. Kollégánk folyamatosan képzik magukat, emellett rendszeresen oktatásokon is részt vesznek. Többek között munkatársainknak ezen széles elméleti és gyakorlati tudása biztosítja a tárgyalóasztalnál, hogy az Ön projektje gyorsan, hatékonyan és szakmailag kifogástalanul megvalósulhasson.

miért válasszon minket?

A tanácsadástól, a tervezésen és kivitelezésen át, egészen a karbantartásig

Konkrét kérdése van valamely termékünkről
vagy további infomációra van szüksége?

Szívesen segítünk Önnek!