Reventon

A Reventon vizes légfűtő berendezések komfort, mezőgazdasági, ipari környezetek hőkomfortjának és hatékony légcseréjének biztosítására. Nagyfokú strapabírású és kiváló teljesítményű ventilátorok, lakossági visszanyerők és légfüggönyök széles választékban a Reynolds Kft. kínálatában: kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

https://reventongroup.eu/en/

Reventon berendezések a Reynolds Kft.-től: miért érdemes minket választani?

Profi, tapasztalt szakemberekkel dolgozunk együtt

A Reynolds Kft. 2011-ben alakult - azóta csaknem 250 sikeres projekttel büszkélkedhetünk, amelyek garanciaként szolgálnak minőségi munkavégzésünkre. Cégünk egy igen speciális piacon tevékenykedik, ahol elsődleges követelmény a megbízható és szerteágazó szaktudás. Csapatunkkal ezért rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, hogy ügyfeleink számára minden alkalommal a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosíthassuk.

Reventon berendezések minden igényre

Termékportfóliónkban különböző teljesítményű Reventon berendezések széles skáláját kínáljuk, hogy a legoptimálisabb megoldással tudjunk szolgálni Önnek. Többek között levegő-hő visszanyerő, fali és tetőventilátor, csőventilátor és légfüggöny is elérhető kínálatunkban, amelyek típustól függően lakossági és ipari célokra egyaránt alkalmasak Az általunk forgalmazott Reventon készülékek egész éves rendelkezésre állást biztosítanak. Alkalmazott megoldásainkkal mindig arra törekszünk, hogy beépített Reventon vizes légfűtője a lehető leggazdaságosabban működjön.

Egy Reventon termoventilátor a piacon kapható készülékek legmagasabb színvonalát képviseli. A háza speciális műgyantás bevonatot kapott a még nagyobb strapabírás érdekében. Ammónia-álló kialakításának köszönhetően még a saválló vagy a rozsdamentes változatoknál is erősebb védelemmel rendelkezik. A Reventon termoventilátor mellett természetesen a márka többi készüléke is maximálisan megbízható, miután mindegyik minőségi alapanyagokból, valamint precíz, gondos munkával készült.

Teljes körű szolgáltatási paletta

Cégünk fennállása óta a piaci igényekre reagálva folyamatosan bővítette szolgáltatási palettáját. Így napjainkban már a minőségi Reventon, HiRef, Schneider Electric Uniflair és APC, MTA és VentilClima berendezések értékesítése mellett képesek vagyunk komplex szervertermi infrastruktúrák beszállítására is.

Legyen szó hűtési rendszerekről, szünetmentes tápellátásról (UPS), rack szekrényekről / rack-sori lezárásokról, hálózati elosztókról (PDU), környezetfelügyeleti rendszerekről, elektromágneses árnyékolásról (EMC), moduláris álpadló rendszerről  vagy oltórendszerekről, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Igény esetén komplett szervertermek és adatközpontok építését is probléma nélkül lebonyolítjuk, amelyeket előzetes állapotfelméréssel, tervezéssel, projektvezetéssel, szakmai tanácsadással és karbantartással is támogatunk.

Reventon: lengyel funkcionalitás

A Reventon Group 2015 óta kínál magas minőségű berendezéseket alacsony árak mellett több, mint 30 országban világszerte, ipari-, mezőgazdasági- és komfort környezetre egyaránt.  Hosszú évek óta Európa egyik piacvezető légfűtéssel foglalkozó gyártója: termékeik a magas hatásfok mellett kis súllyal, magas hő- és hangszigeteléssel, valamint modern ipari dizájnnal rendelkeznek.

A gyártó folyamatosan keresi a fejlesztési lehetőségeket, emellett fokozott figyelmet fordít a környezetbarát anyagok használatára. Az általuk alkalmazott direktívák túlmutatnak az általános standardokon, így termékeikre minimum 2 év garanciát vállalnak. Mindezen túl nagy hangsúlyt fektetnek a gyártási hatékonyságra és logisztikára, aminek köszönhetően kiváló árakon tudjuk kínálni termékeit.

Konkrét kérdése lenne valamelyik termékünkről, vagy további információra lenne szüksége? Szívesen segítünk Önnek!

miért válasszon minket?

A tanácsadástól, a tervezésen és kivitelezésen át, egészen a karbantartásig

Konkrét kérdése van valamely termékünkről
vagy további infomációra van szüksége?

Szívesen segítünk Önnek!