0
3

Ipari hűtés, csarnokhűtés

A Reynolds Kft. több, mint 15 év tapasztalatával kínál magas minőségű HiRef ipari klíma berendezéseket valamint a hozzájuk kapcsolódó rendszereket komplett szakági tervezéssel és kivitelezéssel ügyfelei számára. Személyre szabott, energiahatékony ipari hűtés 0-24 órás szerviz háttérrel és rendelkezésre állással: kérjen tőlünk ajánlatot!

Kapcsolat

Ipari hűtés a Reynolds Kft. szolgáltatásai között: miért minket érdemes választani?

Nagy rutinnal rendelkezünk a szakterületünkön

Legyen szó gyártási telephelyről vagy nagy árukészletet tároló raktárépületről, az ipari hűtés problémamentes és folyamatos működése rendkívül fontos. Ha gondosan választja meg a kivitelező céget, azzal mindezt hosszú időre biztosíthatja infrastruktúrája számára. Szakértő csapatunk előtt nem létezik akadály ipari klímaberendezések és rendszerszintű beüzemelésük terén, köszönhetően a hosszú évek során felhalmozott szakmai tapasztalatnak és tudásnak. Zéró hibatolerancia szemlélettel igyekszünk tökéletes megoldást találni, mely megfelel az Ön elvárásainak, az adott helyszín igényeinek és az egyéb tényezőknek. Forgalmazott berendezéseink minőségét emellett folyamatosan ellenőrizzük, hogy azok hosszú időn keresztül kifogástalanul szolgálják ügyfeleinket.

ipari hűtés tervezés

Ipari hűtéstechnika magas szakmai tartalommal

Cégünk csakis a legkiválóbb minőségű berendezésekkel dolgozik, melyek megbízható és hosszútávú ipari hűtést garantálnak. Kínálatunkban HiRef folyadékhűtők és hőszivattyúk találhatók széles választékban. A márka korszerű termékei megbízható technológiai és műszaki háttérrel rendelkeznek, így képesek napi 24 órában, az év 365 napján keresztül megállás nélkül, hibamentesen üzemelni. A berendezésekhez felhasznált anyagok, alkatrészek, valamint az összeszerelésük minősége is mind ennek megfelelő. A HiRef klímagépek ráadásul élen járnak az energiatakarékos ipari klimatizálás tekintetében, miután a gyártó kiemelt figyelmet fordít az optimális fogyasztásukra.

Személyre szabott ipari hűtés igény szerint

Csakúgy, mint az IT hűtés, az ipari hűtés is egy igen komoly és széleskörű tudást igénylő szegmens, ahol a célok rendkívül szerteágazók lehetnek – gyakorlatilag nincs két egyforma megrendelés. Az ügyfeleinkkel történő egyeztetés után épületgépész mérnökeink kiszámolják a kívánt hűtőteljesítményt, és megtervezik minden részletét. Akár azonnal alkalmazható megoldásra, akár teljesen személyre szabott rendszerre van szüksége, cégünk mindkettőhöz kínál modern technológiát. Ipari hűtő berendezéseink széles teljesítménytartományban állnak rendelkezésre 6kW-tól akár 1600kW-ig, emellett alternatív hűtőközegeket is használunk (pl. R454B; 1234ze; R523A; R515B). Termékeinket Ön nem csupán megvásárolni, hanem bérelni is tudja.

A XXI. század egyik nagy kihívása, hogy a megszokott minőség és technológiai fejlődés mellett figyelmet szenteljünk környezetünknek. Cégünk ezért nagy gondot fordít minden projektnél arra is, hogy a töredékére csökkentse az ipari hűtés üzemeltetésére fordított energiabefektetést, legyen szó integrált szabadhűtésről vagy egyéb technikai opció megvalósításáról.

csarnokhűtés HiRef

0-24 órás szerviz háttér és rendelkezésre állás

A Reynolds Kft. célja a meghibásodások megelőzése, nem pedig utólagos javítása. Cégünk ezért minden szerződött partnerünk számára 24 órás rendelkezésre állást biztosít az év 365 napján. Kollégáink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, így naprakész ismeretekkel rendelkeznek az általunk alkalmazott, csarnokhűtés kialakításához használt berendezésekről. Átfogó gyakorlati tudásuk garancia a minőségi munkára és egyben biztosítja Ön számára, hogy projektje zökkenőmentesen, gyorsan és hatékonyan megvalósulhasson.

miért válasszon minket?

A tanácsadástól, a tervezésen és kivitelezésen át, egészen a karbantartásig

Konkrét kérdése van valamely termékünkről
vagy további infomációra van szüksége?

Szívesen segítünk Önnek!