MTA hűtési megoldások

Az MTA italy közel 40 éve állít elő minőségi berendezéseket ipari hűtésre és légkondicionálásra. Változatos víz- és léghűtéses MTA klímamegoldások teljeskörű projektmenedzsmenttel a helyszínre szállítástól a beüzemelésig a Reynolds Kft. szolgáltatásai között: kérjen ajánlatot szakértőktől!

https://www.mta-it.com/eng/

MTA hűtőberendezések a Reynoldstól: miben vagyunk mások?

Felkészült és tapasztalt csapattal dolgozunk

Cégünk 2011-ben alapult, elsősorban az ipari, technológiai és IT hűtés szegmensre fókuszálva. Ez idő alatt csaknem 250 sikeres projektet végeztünk el, amelyek során felbecsülhetetlen értékű szakmai tapasztalatot szereztünk szakterületünkön. Emellett magasan képzett kollégáink rendszeres továbbképzéseken is részt vesznek, hogy naprakészek ismereteik legyenek a legújabb technológiákat és berendezéseket illetően. Így minden ügyfelünk számára teljeskörű, minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani, akár MTA klímarendszerek értékesítéséről vagy beüzemeléséről, akár komplett adatközpont tervezésről van szó.

MTA refrigeration, air conditioning: hűtés minden igényre

A Reynolds Kft. a szakmában töltött több, mint egy évtized alatt kibővített termékskálájával nagyfokú rugalmasságot képes nyújtani ügyfeleink egyéni igényeinek kiszolgálásában. Kínálatunkban többféle típusú MTA hűtőberendezés is elérhető: legyen szó kisebb vagy nagyobb (4 kW-ostól akár 1908 kW-os) hűtési teljesítmény igény szolgáltatásáról, víz- vagy léghűtéses kivitelről, konkrét kompresszor  (scroll, csavar, inverteres scroll) vagy hűtőközeg típusról, mi biztosítjuk Önnek a megfelelő rendszert.

MTA klímaberendezések szervize is vagyunk

A Reynolds Kft MTA klímaberendezések komplett szervizelését is ellátja. Munkatársaink kívül-belül ismerik forgalmazott termékeinket, ráadásul rendszeresen részt vesznek a gyártó által előírt tréningeken is. Így csapatunk a legfrissebb ismeretekkel rendelkezik az MTA klímaberendezések típusait illetően, aminek köszönhetően valóban hatékony szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára.

Nemcsak MTA hűtőkészülékek elérhetők

Cégünk nemcsak MTA márkájú klímaberendezésekkel foglalkozik. Többfajta készüléket is forgalmazunk nemzetközileg elismert gyártóktól, melyek minőségére maximális kezességet vállalunk. A HiRef és Schneider Electric egyaránt megbízható technológiai és műszaki háttérrel rendelkezik. Magas életciklusukkal és gazdaságos működésükkel jelentős anyagi megtakarítások érhetők el – így a használati évek alatt ezen berendezések költségei többszörösen is megtérülnek. Minden projektünket szakmai tanácsadással is támogatunk, hogy ügyfeleink a legoptimálisabb megoldást nyújthassuk.

MTA air conditioning: precizitás és megbízhatóság

Az MTA 1982-ben az észak-olaszországi Padova tartományban alapult, rugalmas és ügyfélorientált hűtéstechnikai gyártó. Berendezéseiket három városban gyártják: Tribano, Conselve és Bagnoli településeken. Hivatalosan jelenleg 80 országban képviseltetik magukat, termékeiket pedig világszerte forgalmazzák. Az évek során sikerült nemzetközi hírnevet szerezniük megbízhatóságuknak és minőségüknek köszönhetően.

A gyártó klímaberendezései közül kiemelkednek az MTA folyadékhűtő termékek. Kifejezetten ipari felhasználók számára kifejlesztett hűtési megoldásai tökéletesen kiszolgálják napjaink kifinomult piaci igényeit. A nap 24 órájában, az év 365 napján képesek precíz hőmérsékletszabályozást biztosítani életciklusuk végéig még a legkényesebb ágazatokban is. Termékeiket számtalan iparágban használják az egészségügytől kezdve az élelmiszeriparon át egészen a nyomdaiparig.

Komplex megoldásokkal állunk ügyfeleink részére: kérjen személyre szabott ajánlatot!

miért válasszon minket?

A tanácsadástól, a tervezésen és kivitelezésen át, egészen a karbantartásig

Konkrét kérdése van valamely termékünkről
vagy további infomációra van szüksége?

Szívesen segítünk Önnek!